Foto:

Loes geeft cursus Mindful Opvoeden op Het Midden

''Het opvoeden van kinderen is prachtig, maar kan ook behoorlijk stressvol zijn. Soms wil je gewoon wat meer rust in je gezin en heb je de wens dat drukke momenten soepel verlopen. Een Mindful Opvoeden training leert je hoe je met de stress in de opvoeding kunt omgaan'', zegt Arianne Bronsvoort van Loes.

Vriezenveen - De inhoud van de cursus bestaat voor een gedeelte uit Mindfulness oefeningen. Een ander gedeelte bestaat uit theorie en uitleg over stress en reactiepatronen tussen ouders en kinderen. Huiswerkoefeningen om Mindfulness in het dagelijks (gezins)leven toe te passen zijn een belangrijk onderdeel van de training.

Deze Mindful Opvoeden training is bedoeld voor ouders van kinderen van 0 tot 19 jaar. De gratis cursus vindt plaats in Vriezenveen, sportpark Het Midden bij DOS'37. De bijeenkomsten van 19.30 tot 21.30 uur vinden plaats op 1, 8, 15, 22 en 29 november en op 6, 13 en 20 december. Aanmelden kan via het Loesloket: abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl of bel: (0546)481460. "Tijdens de cursus leer je gewoontes in het opvoeden herkennen, begrijpen en verminderen. Je krijgt oefeningen om op een andere manier met (opvoed)stress om te gaan.''

Meer berichten