Het nieuwe bestuur van Het Punt. Foto: Allard Vaatstra
Het nieuwe bestuur van Het Punt. Foto: Allard Vaatstra (Foto: Allard Vaatstra)

Nieuw bestuur voor Het Punt

Door De Koerier

Exploitatie moet op orde komen

De Stichting Activiteitencentrum Het Punt heeft een nieuw bestuur gekregen. De bedoeling is om tot een betere exploitatie van Het Punt te komen. Op die manier kan Het Punt een spilfunctie in Twenterand gaan vervullen.

Vroomshoop - Het nieuwe bestuur van Het Punt werd vorige week maandag benoemd door de voorzitter van de Raad van Toezicht, Jaap van Hoek.

Naast het Kernteam (voor het dagelijks bestuur) is er een volledig nieuwe raad van toezicht aangetreden, waarin alle benodigde kennis en kunde is vertegenwoordigd, zo meldt Allard Vaatstra van de gemeente. "Deze raad heeft voldoende ervaring in het openbaar bestuur om samen met het kernteam als serieuze gesprekspartner op te treden naar de gemeente. Het Punt en de gemeente staan voor de uitdaging om te komen tot een betere exploitatie van Het Punt. Hierdoor kan Het Punt binnen Twenterand een spilfunctie gaan vervullen.''

Nieuwe start

Wethouder Roel Koster, namens het College van B en W van de gemeente Twenterand, ziet in de benoeming een nieuwe start: "Met dit bestuur kunnen we Het Punt weer vooruit helpen. De medewerkers en vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten voor Het Punt, hebben recht op een Raad van Toezicht, die luistert en een duidelijke toekomstvisie ontwikkelt. Dit geeft voor iedereen vertrouwen in de toekomst."

Het Kernteam van Het Punt wordt nu bestuurlijk verantwoordelijk en is als volgt samengesteld: Raymond Peddemors, voorzitter en dagelijkse leiding, Marion Lusseveld, secretaris en dagelijkse leiding, Chantal Nevenzel-Netters, penningmeester en financiële administratie.

Foto

Op de foto, staand, van links naar rechts: Hans Bouma, Jaap van Hoek, Chantal Nevenzel-Netters, Raymond Peddemors en Marion Lusseveld. Zittend, van links naar rechts: Hans Hammink, Wethouder Roel Koster en Dianne Span. Dianne Beuving ontbreekt op de foto.

Meer berichten