Voorwaarts werd zoek gespeeld door Quick, 7-0.
Voorwaarts werd zoek gespeeld door Quick, 7-0. (Foto: )

Voorwaarts wordt zoek gespeeld door Quick'20

Voorwaarts Westerhaar heeft zaterdag een forse nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen Quick'20. In Oldenzaal werd het liefst 7-0.

Westerhaar - Je hebt soms van die wedstrijden dat je volslagen kansloos bent, begint Ron Legebeke van Voorwaarts zijn verslag. "En dit was er zo een. Je kunt allerlei excuses aanvoeren, zoals het aantal afwezigen vanwege blessures. Lars Bove was net terug van vakantie en begon op de bank. Dinand Stuifzandt had zich zijn terugkeer heel anders voorgesteld, neem ik aan. Want het eerste wat hij moest doen, was de bal uit het net halen. Quick '20 kon naar hartenlust in hoog tempo combineren zonder dat Voorwaarts hier iets tegenover kon stellen. Met de regelmaat van de klok werd er gescoord door de thuisclub. Ruststand 5-0.''

Na rust schakelden de Oldenzalers een paar tanden terug, zonder echter de regie te verliezen, aldus Legebeke. "Het laatste kwartier kwam er door een drievoudige wissel weer meer snelheid in de Quick aanvallen. Resultaat: nog twee doelpunten. Eindstand dus 7-0.'' Rick Groenewold maakte twee goals voor Quick.

Voorwaarts speelt komende zaterdag thuis tegen Wilhelminaschool. Aanvang: 14.30 uur.

Meer berichten