Simone de Vries voor de Lijfstudio.
Simone de Vries voor de Lijfstudio. (Foto: )

Simone zet je aan het bewegen

Den Ham - ''Bewegen is overal goed voor'', zegt Simone de Vries van Lijfstudio. ''Het helpt ontspannen, leidt tot een betere nachtrust en meer energie. Bewegen is vooral goed voor de spieren. Bewegen op de bewegingsbaken in De Lijfstudio werkt bij verlichting van klachten. Hierbij gaat het om reuma, fibromyalgie, artritis, artrose en spieraandoeningen, maar ook bij een stijve nek of vastzittende schouders.''

De Lijfstudio beschikt over bewegingsbanken met een bijzonder trainingsprogramma, waarbij gewrichten en spieren op ontspannen wijze soepel worden gehouden. De effecten zijn het verminderen van gewrichts- en spierpijn, een toename van de stevigheid van de spieren, het versterken van hart- en bloedvaten en het verbeteren van doorbloeding. In totaal zijn zes bewegingsbanken aanwezig. "Het is een perfecte manier om te sporten met een minimale inspanning", verduidelijkt Simone.

De Lihjfstudio heeft ook een vacustep, die door de rustige beweging met vacuümdruk een optimale doorbloeding geeft. Daarnaast kan men gebruik maken van de Vibrosaun, een combinatie van sauna en massage in een rustgevende houding op een masserend ligbed. De bewegingsbanken en de Vibrosaun zijn beide geschikt voor mensen met klachten als reuma, artrose, rugklachten en fibromyalgie, aldus Simone, die ontspanning, koffie en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Meer berichten