Foto:

Sportcongres met Mark Tuitert in Het Punt

Vroomshoop - Sportplatform Twenterand organiseert in samenwerking met de gemeente Twenterand op woensdag 30 januari het eerste lokale sportcongres. Gastspreker deze avond in activiteitencentrum Het Punt is Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert uit Holten. Ook is er een informatiemarkt waar sportverenigingen nieuwe ideeën kunnen opdoen voor hun eigen vereniging.

Het congres is van 19.00 tot 22.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor besturen van sportverenigingen in Twenterand, maar ook andere mensen die betrokken zijn bij een sportvereniging zijn van welkom. Het sportcongres wil lokale sportverenigingen inspireren en motiveren met nieuwe inzichten. Mark Tuitert deelt zijn ervaringen uit zijn topsportcarrière met het publiek onder het motto 'Zonder strijd geen overwinning'.

Tijdens de informatierondes informeren diverse partijen de bezoekers over wat zij de verenigingen kunnen bieden ter ondersteuning. Aanwezig zijn onder anderen de combinatiefunctionaris sportjongerenwerker, de coördinator van de combinatiefunctionarissen, de regionale coach aangepaste sporten, de gemeentelijke verenigingsadviseur sport en een medewerker van Sportservice Overijssel. Info: c.valk@twenterand.nl, www.twenterand.nl/sportcongres.

Meer berichten