Prins Marten en Adjudant Edward van De Smoezen zijn klaar om carnaval te vieren. Foto: Niek Erents
Prins Marten en Adjudant Edward van De Smoezen zijn klaar om carnaval te vieren. Foto: Niek Erents (Foto: Niek Erents)

De Smoezen houden Gala-avonden

Door De Koerier

'Glitter en Glamour' is het thema

Bij Carnavalsvereniging De Smoezen uit Vroomshoop staat de carnaval voor de deur. Komende vrijdag en zaterdag houden De Smoezen hun jaarlijkse Gala-avonden in activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

Vroomshoop - Het beloven weer twee bijzondere avonden te worden met veel creatieve optredens vol humor en een verrassende kijk op de samenleving, zo meldt Annelore Krahwinkel van De Smoezen.

Prins Marten I (Marten Dijkstra) en adjudant Edward (Edward Olthof) hopen veel bezoekers te mogen begroeten tijdens deze avonden. Dit jaar is het thema 'Glitter en Glamour'. De rode loper ligt beide avonden vanaf 19.00 uur uit om de bezoekers te ontvangen. Het programma start om 19.45 uur.

De Gala-avonden vormen een gezellige aanloop naar het echte carnavalsweekend begin maart. Dan hebben de Smoezen het druk. Voor vrijdag 1 maart staat de Grote Kinderoptocht Willibrordusschool en de Schakel op het programma. De start is om 8.30 uur vanaf de Willibrordusschool.

De Sleuteloverdracht in het gemeentehuis te Vriezenveen is ook op vrijdag 1 maart. Het vertrek is om 19.00 uur vanaf Partycentrum De Zandstuve. The Fabulous Key Party begint om 21.00 uur bij Partycentrum De Zandstuve.

Op zaterdag 2 maart wordt het Kindercarnaval gehouden. Het begint om 11.00 uur bij Partycentrum De Zandstuve. Vervolgens is er om 19.00 uur een Carnavalsviering in de R.K. Willibrordkerk in Geerdijk en vanaf 20.30 uur is het Groot Carnaval bij Partycentrum De Zandstuve. Hannelore: "Geen zin om in de rij te staan? Koop dan je kaartje online via de website van De Smoezen of bij Dennis Fashion in Vroomshoop. De entree voor leden is 6 euro en niet-leden betalen 11 euro.''

Voor zondag 3 maart staat deelname aan de carnavalsoptocht in Geesteren gepland. De start is om 11.11 uur. De Smoezen gaan op maandag 4 maart op bezoek bij de Spekscheeters te Vasse. Vertrek 13.30 uur vanaf Café Kremer (opgave verplicht). Het Rosenmontagsbal wordt gehouden bij Café Kremer en begint om 20.30 uur.

Meer berichten