De drie dames van Bigmensfashion.
De drie dames van Bigmensfashion. (Foto: )

Bigmensfashion geopend

Vroomshoop - Afgelopen zaterdag vond de feestelijke opening van Bigmensfashion in Vroomshoop plaats. Onlangs werd het bedrijf, dat online gespecialiseerd is in grote maten herenmode, al verhuisd van de Amerikalaan naar de Aziëlaan.

Eigenaresse Karien Lukas startte het bedrijf op haar zolderkamertje, maar deze zolderkamer bleek al snel te klein. Karien vond online het juiste publiek. "Online bestellen, thuis passen, goed assortiment en juiste maatvoeringen lijken de juiste keywoorden te zijn", zegt Karien. Vanuit de zolderkamer ging het naar de Amerikalaan waar een bedrijfsunit wordt gehuurd.

Binnen een jaar is er nu een unit aan de Aziëlaan. "Aan de Amerikalaan werden we beperkt in de verdere groei en ontwikkelingen. Ons nieuwe onderkomen brengt wél deze mogelijkheden: een showroom die gebruikt kan worden voor presentaties op social media, een fotostudioruimte, waar productfoto's gemaakt kunnen worden en wij onze manmodellen kunnen fotograferen, voldoende magazijnruimte waar alle voorraden opgeslagen kunnen worden en een ruim kantoor waar alle ideeën tot leven kunnen komen. Door de groei van het bedrijf is het onmogelijk geworden om het alleen te doen en heb ik de juiste personen om mij heen gevonden. Samen met Moniek Pol en Henriëtte Bakker vormen we een team dat Bigmensfashion verder kan brengen."

Meer berichten