Supercoop Vroomshoop gaat voor een familieglijbaan op Aquapark De Zandstuve.
Supercoop Vroomshoop gaat voor een familieglijbaan op Aquapark De Zandstuve. (Foto: )

Lege flessen voor glijbaan Aquapark De Zandstuve

Supercoop Vroomshoop houdt drie maanden lang een statiegeldactie voor Aquapark De Zandstuve. Met het inleveren van lege flessen wordt geld bijeen gespaard voor de aanleg van een familieglijbaan op het Aquapark De Zandstuve.

Vroomshoop - In de maanden april, mei en juni wordt het statiegeld op lege flessen bij de Supercoop Vroomshoop ingezet voor het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Dat kan door als klant direct na het inleveren van de lege flessen op en speciale gele knop te drukken en voor het goede doel te doneren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de familieglijbaan op het Aquapark.

Het bestuur van de stichting Aquapark De Zandstuve is momenteel in afwachting van de uitkomst van een aangevraagde landelijke subsidie. Als dat bekend is worden direct daarna verdere stappen ondernomen op weg naar een nieuwe familieglijbaan. De doelstelling van het bestuur is om die voor het zwemseizoen 2020 te realiseren. Voorzitter Herman Lutke Veldhuis dankte supermarktmanager Marc Olsman voor zijn bereidheid om deze lege flessen-actie te houden. Het bedrag van de donaties wordt na afloop van de periode van drie maanden verdubbeld door de Supercoop Vroomshoop.

Meer berichten