ANWB AutoMaatje Twenterand zoekt nog vrijwilligers.
ANWB AutoMaatje Twenterand zoekt nog vrijwilligers. (Foto: )

Eerste rit van ANWB AutoMaatje Twenterand

(vervolg van voorpagina)
Westerhaar - Wethouder Mark Paters gaat de eerste rit maken in het kader van ANWB AutoMaatje Twenterand. Het concept is al langer actief in heel Nederland en door een samenwerking tussen Zorg-
Saam Twenterand, gemeente Twenterand en de ANWB nu ook in Twenterand. Bij dit initiatief vervoeren plaatsgenoten met hun eigen voertuig minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zogen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Op 5 juni start om ongeveer 17.00 uur de eerste feestelijke rit van ANWB AutoMaatje Twenterand. Wethouder Mark Paters zal een deelnemer thuis ophalen. ZorgSaam zorgt vervolgens voor een feestelijke ontvangst bij Kulturhus De Klaampe te Westerhaar. Daar kan de deelnemer genieten van de barbecue bij Eetmee Westerhaar.

Personen die gebruik willen maken van AutoMaatje bellen uiterlijk twee werkdagen van tevoren met AutoMaatje Twenterand op het telefoonnummer 06 - 83 87 81 51. Zij worden gekoppeld aan een op dat moment beschikbare vrijwilliger, die hen wil ophalen. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers. Hiervoor wordt 30 cent per kilometer gevraagd.

Meer berichten
Nieuwste reacties