Dekker houdt donderdag een interieur-inspiratiedag.
Dekker houdt donderdag een interieur-inspiratiedag. (Foto: )

Interieur-inspiratiedag bij Dekker in Vriezenveen

Dekker de Woonprofessionals in Vriezenveen houdt komende donderdag een interieur-inspiratiedag. Er is niet alleen veel moois te zien bij Dekker, er worden ook uitgebreide adviezen gegeven.

Vriezenveen - Heb je net een huis gekocht? Ga je verbouwen of verhuizen? Of wil je je interieur gewoon nieuwe 'flair' geven? Tijdens de interieur-inspiratiedag kom je precies te weten waar je straks op moet letten, zo meldt Henry Leusink van Dekker de Woonprofessionals in Vriezenveen.

Nieuwste trends

"Tijdens deze dag kun je je niet alleen vergapen aan de nieuwste interieurtrends, maar ook uitgebreid laten adviseren over de do's en don't's als het gaat om het interieur. Zo kijken we graag mee welke indeling, kleuren en materialen het beste passen bij jouw ideale interieur", zegt Henry Leusink van Dekker.

"Ook wanneer je je huidige woning wilt verkopen of verbouwen is een bezoekje aan dit evenement erg interessant. Je kunt je bij ons laten adviseren door een verkoop-styliste. Ook is er ook een haardenspecialist aanwezig'', aldus Leusink.

Voor iedere bezoeker aan de interieur-inspiratiedag ligt er een gratis exemplaar van Dekker's 'Stijlgids' klaar.

Meer berichten
Nieuwste reacties