Pearl komt op zondag 19 mei naar Wierden.
Pearl komt op zondag 19 mei naar Wierden. (Foto: )

Pearl treedt op bij Share&Connect

Wierden - Zangeres Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice of Holland en de musicals Hairspray, Legally Blonde en Dreamgirls, treedt zondag 19 mei op tijdens Share&Connect in Wierden.

Het event heeft een open en ontspannen karakter, waar iedereen van harte welkom is. Spreker van de ochtend is Harold Velten. De twee identieke events beginnen om 9.00 en 11.15 uur en vinden plaats op Jacobsonstraat 8A in Wierden.

Pearl viel tijdens het eerste seizoen van The Voice of Holland op door haar professionele performance en loepzuivere stem. Ze bereikte de finale en behaalde de tweede plaats. Haar coaches Nick & Simon waren onder de indruk van haar prachtige stemgeluid en samen met hen stond ze maar liefst vier keer in een uitverkocht Gelredome.

Pearl speelde onder andere in de musicals Hairspray en Legally Blonde. In 2014 en 2015 schitterde ze als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls.

Harold Velten, enthousiast spreker, brengt tijdens Share&Connect een korte boodschap.
Voor kinderen tot en met 12 jaar wordt er een te gek programma met Goochelaar Jan aangeboden. Na afloop is er voor iedereen koffie en thee. Ichtus nodigt iedereen van harte uit voor dit event. De toegang is gratis.
Kijk voor meer informatie op www.ichtus-vbg.nl of de Facebookpagina van Ichtus VBG.

Meer berichten