De Coop gaat voor fris keukentextiel

Arjon Sportel van de Coop tussen de hand- en theedoeken.
Arjon Sportel van de Coop tussen de hand- en theedoeken. (Foto: )

Vriezenveen/Vroomshoop/Den Ham - De Coop is van start gegaan met een spaaractie voor keukentextiel. De actie loopt nog tot en met zondag 7 juli.

"Bij de Coop Den Ham, Vroomshoop en Vriezenveen maken ze het wel heel gemakkelijk om je keuken op te frissen'', vertelt Arjon Sportel, supermarktmanager van Coop Vriezenveen. "Deze zomer sparen klanten van de supermarkt voor fraai katoenen keukentextiel van het Scandinavische merk Byrklund. Van keuken-, thee- en vaatdoeken heb je immers nooit genoeg!''

Coop-klanten kunnen sparen voor mooie kortingen op prachtig keukentextiel van topkwaliteit, meldt Sportel. "Het Scandinavische merk Byrklund maakt stijlvol keukentextiel van 100 procent katoen. De handdoeken, theedoeken en vaatdoeken zijn verkrijgbaar in vier kleuren: licht- en donkergrijs, blauw en aqua. Met deze spaaractie vullen onze klanten hun keukenkastjes eenvoudig en voordelig met fris, nieuw keukenkatoen van topkwaliteit! Sparen gaat bovendien extra snel, omdat klanten elke week bij speciale actieartikelen extra zegels ontvangen."

Bij de spaaractie ontvangen klanten bij elke 5 euro aan boodschappen een spaarzegel. Bij speciale actieproducten worden extra zegels verstrekt. Een spaarkaart is vol met vijftien zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 21 juli -met een kleine bijbetaling- ingeruild worden voor een katoenen keukendoek, theedoek of setje vaatdoeken (2 stuks) naar keuze.

Meer info op www.coop.nl/sparen-voor-keukenkatoen.

Meer berichten