Werner Foppele wil met zijn team voortbouwen op wat Berthil Lamberts heeft neergezet.
Werner Foppele wil met zijn team voortbouwen op wat Berthil Lamberts heeft neergezet. (Foto: )

Nieuwe eigenaar voor Autobedrijf Webbink

Vroomshoop - Autobedrijf Webbink staat sinds 1 juni onder leiding van Vroomshoper Werner Foppele. De huidige eigenaar, Berthil Lamberts, moet vanwege gezondheidsredenen een stapje terug doen.
Het personeel van het in Toyota gespecialiseerde autobedrijf blijft gewoon in dienst. Klanten en leveranciers worden van de overname op de hoogte gebracht middels een brief.

De trouwe klanten van Autobedrijf Webbink zijn al sinds de start van het bedrijf in 1949 gewend aan de kwaliteit van de dienstverlening, de vakkennis en de klantgerichtheid van het bedrijf, stelt Lamberts. "In de loop van de jaren hebben we die kwaliteiten zelfs nog verder kunnen uitbouwen. Gelukkig tot tevredenheid van onze klanten, want steeds meer autobezitters in Vroomshoop en ommelanden weten de weg naar ons bedrijf aan de Tonnendijk te vinden."

Lamberts had het graag anders gezien. "Maar het wordt te zwaar om op deze manier door te gaan. Omdat ik niet wil dat onze klanten in de kou komen te staan, zijn we op zoek gegaan naar een geschikte overnamekandidaat. Ik ben blij dat we die met Werner Foppele hebben gevonden." En Foppele: "Het is verdrietig dat Berthil om deze reden het bedrijf moet verlaten. Hij heeft met zijn vrouw Marieke hier de afgelopen jaren iets heel moois neergezet.''

Meer berichten