De entree en parkeren is gratis bij 'n Bos Food & Drinks Festival.
De entree en parkeren is gratis bij 'n Bos Food & Drinks Festival. (Foto: Picasa)

De zomer vieren bij het 'n Bos Food & Drinks Festival

Daarle - Op zaterdag 22 juni wordt in het knusse dennenbos aan de Haarweg in Daarle de tweede editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival gehouden. Tussen 14.00 en 21.00 uur is het bos omgetoverd tot festivalterrein en staan food(trucks), drinks, lifestyle products, music, art en dance centraal. De organisatie is net als vorig jaar in handen van ondernemingen 'n Zich en ASociaal zijn.

Zij hopen ook dit jaar een sfeervol, betaalbaar en onvergetelijk festival neer te kunnen zetten. Op de open plekken die hier en daar te vinden zijn in het bos worden zitplekken gecreëerd waar bezoekers kunnen smullen van al het lekkers dat de foodtruckers en standhouders te bieden hebben. Nieuw dit jaar is The Wall Of Art. Deze muur van tientallen uiteenlopende kleurrijke schilderijen is niet te missen en zorgt voor extra fleurigheid in het bos.

Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan uitgestalde (lifestyle) producten van verschillende ondernemers en tot rust komen tijdens een exclusieve massage. Daarnaast kunnen de kleintjes meedoen aan een speurtocht, kleuren, een krijtbordschilderij maken, spelen in het bos en/of relaxen in een hangmat. Om 15.00, 16.30, 18.00 en 19.30 uur staan er jazz- en streetdance demo's gepland. Verder is er overal in het bos achtergrondmuziek.

Meer berichten