Productiemanager William Flim, Tonnie Kampman, Henk Euverman en oud-directeur Gerrit Friesacher.
Productiemanager William Flim, Tonnie Kampman, Henk Euverman en oud-directeur Gerrit Friesacher. (Foto: )

Henk en Tonnie van Falco zijn met pensioen

Vriezenveen - Henk Euverman uit Vriezenveen en Tonnie Kampman uit Nijverdal zijn na een dienstverband van ruim veertig jaar bij Falco met pensioen gegaan. Tijdens een feestelijke avond in de Falco betonhal heeft de directie en het personeel twee zeer betrokken collega's bedankt voor hun inzet.

Tonnie heeft ruim 43 jaar bij Falco gewerkt, zo meldt Sabine Bomba. "Eerst op de montageafdeling en later op de voormontage. Namens het personeel heeft Tonnie een heel mooi gereedschapskastje ontvangen, inclusief Falco-deur met voor Tonnie onmisbare producten, boortjes 5.2 en pleisters! Henk was bijna 41 jaar in dienst van Falco en is begonnen als lasser. Na 20 jaar lassen heeft Henk jaren als monteur gewerkt. Henk staat bij Falco bekend om zijn uitspraken, waarvan de bekendste is 'wai hebt, dat hey'''.

De betonhal op het Falco-terrein was voor de gelegenheid omgebouwd tot gezellige feestlocatie. Henk en Tonnie ontvingen een persoonlijk cadeau en oud-directeur Gerrit Friesacher en productiemanager William Flim deelden een aantal leuke herinneringen in hun speeches. Tot slot namen Henk en Tonnie zelf het woord om een aantal mensen te bedanken. Falco is bijna 70 jaar lang gespecialiseerd in het inrichten van de openbare ruimte en overige buiteninrichtingen.

Meer berichten