Foto:

Akoestische rock bij café 'n Tip voor jong en oud

  Cultuur

Akoestische rock voor jong en oud: The Bottleneck Rockers laten het zaterdagavond zien en horen in café 'n Tip in Daarle. De toegang is gratis.

Daarle - Op zaterdagavond 1 december is er live muziek in Café 'n Tip in Daarle. The Bottleneck Rockers is een tweemans akoestische rockformatie uit Almelo bestaande uit Jean Hofman en Niek Mollen. Dit duo heeft de zinnen gezet op de meest pure vorm van muziek maken en publiek vermaken, zoals zij het zelf noemen: 'Acoustic tot the bone'.

Jean Hofman en Niek Mollen hebben hun sporen al lang verdiend in de muziekscene met optredens door in binnen- en buitenland en weten daardoor met hun jarenlange ervaring de tent goed op de kop te zetten. Het doel van The Bottleneck Rockers is anders dan in hun vorige bands, namelijk pure akoestische muziek te maken die ze met passie brengen, meldt Jan Poorterman. "Op die manier willen ze het publiek raken. Ze brengen het live op energieke en - niet onbelangrijk - humorvolle wijze, waarbij het publiek betrokken wordt. Rock'n Roll, Country, Metal, Blues, Soul of popcovers, muziek van de jaren zestig tot nu in een akoestisch rockjasje maakt dat de muziek geschikt is voor jong en oud.'' Aanvang: 21.30 uur.

Meer berichten