Foto:

Jubilarissen bij Vorie-Vana

  Cultuur

Beerzerveld - Tijdens de jubileumuitvoering van Vorie-Vana in De Voorveghter werden Annieta Knol en Eric de Jong door regisseur Chris Stuut gehuldigd voor respectievelijk 25 en 40 jaar lidmaatschap.

Annieta Knol speelde in die 25 jaar geweldige mooie rollen en ook in het toneelstuk De Canadese invasie was ze weer geweldig op dreef, zo meldt Chris Stuut.

De regisseur bood haar een spiegel met inscriptie aan en een prachtige bos bloemen en bedankte haar voor haar inzet voor de vereniging. Ook Eric de Jong werd bedankt voor zijn geweldige rollen die hij 40 jaar lang speelde bij Vorie-Vana. Hij kreeg een horloge aangeboden. Chris Stuut sprak de hoop uit dat beiden nog vele jaren op toneel mogen staan.

Vervolgens werd Chris Stuut door Lianda de Boer in het zonnetje gezet voor het feit dat hij als oprichter en secretaris al 50 jaar lid is van Vorie-Vana en ook ruim 40 jaar is hij vaste regisseur van Vorie-Vana. Lianda bedankte Chris voor zijn geweldige inzet en bood namens de vereniging een reischeque en bloemen aan. Ook oud-collegae en technicus van De Voorveghter Karsten Berends bood namens het theater Chris bloemen aan.

"Vorie-Vana kan terug zien op een geweldige jubileumuitvoering, waarbij het publiek met volle teugen heeft genoten van het toneelstuk De Canadese invasie'', aldus Chris Stuut.

Meer berichten