Foto:

Het Punt is 4 jaar en viert feest!

  Cultuur

Door De Koerier

Kijkje achter de schermen mogelijk

Het Punt, hét activiteitencentrum van Twenterand, bestaat in maart alweer vier jaar! Reden genoeg dus voor een feestje, vinden ze bij Het Punt. Van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 maart staat Het Punt dan ook volledig in het teken van dit jubileum, met activiteiten voor jong én oud.

Vroomshoop - Met de film Pieter Konijn voor de jeugd, twee uitverkochte avonden van De Winterkraaien in het theater, rondleidingen voor een speciaal kijkje achter de schermen, een ouderenbingo met hét Punt-duo Raymond & Marion én de theatervoorstelling 'Bende van Beuving, Klap van de korenmolen' pakt Het Punt behoorlijk uit.

Voor alle kinderen is een leuke speurtocht door Het Punt bedacht, waarmee een prijsje gewonnen kan worden. De speurtocht is op te halen in het Grand Café en bevat leuke, grappige en leerzame vragen met alles over, in en rondom Het Punt. Als de speurtocht weer wordt ingeleverd maken kinderen ook nog kans op een leuk prijsje.

Het Punt trapt op woensdagmiddag 6 maart af met een filmmiddag voor families. Tijdens deze middag zal de film Pieter Konijn gedraaid worden. Het verhaal volgt de jonge, opstandige Pieter Konijn, en de rivaliteit met zijn norse buurman meneer Verhoef. Voor alle kinderen die de film bezoeken staat er een glaasje ranja en puntzakje popcorn klaar.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart worden in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop de 15e en 16e voorstelling van De Winterkraaien opgevoerd. Deze productie van Stichting Levend Vroomshoop blijft maar publiek trekken, want de voorstellingen zijn uitverkocht. Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen de voorstelling bezocht. Na afloop van beide voorstellingen staat er een drankje klaar in het Grand Café. Een 'kijkje achter de schermen' is mogelijk op zaterdag 9 maart. Dan worden er namelijk twee rondleidingen gegeven door het pand. Aanmelden voor deze rondleiding kan via de website. Een gezellige bingo voor 60-plussers staat ook voor zaterdag op het programma. Er zijn 75 plekken.

Meer berichten