Jetset Live.
Jetset Live. (Foto: )

Koningsnacht gaat op herhaling

  Cultuur

Vroomshoop - De organisatie van Feestweek Vroomshoop organiseert voor het tweede jaar op rij een muziekavond tijdens Koningsnacht. Vorig jaar kwamen hier honderden bezoekers op af en dat smaakte naar meer. De tweede editie van Koningsnacht Vroomshoop is op vrijdag 26 april in Het Punt. De liveband Jetset Live treedt op en de kaartverkoop is inmiddels gestart.

De band Jetset Live bestaat uit een zanger, zangeres en vier muzikanten. Ze spelen verschillende covers en meezingers. "Naast hun muziekkwaliteiten zijn hun optredens ook een genot om naar te komen, want ze komen met een licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 voor extra special effects", zeggen Jan Veltink en Jan Brunink namens de organisatie.

Net als vorig jaar wordt de theaterzaal van Het Punt omgetoverd tot een 'oranjewalhalla' met oranjeslingers, vlaggen, statafels en meterslange rood-wit-blauwe ballonnenslingers die tot aan het plafond reiken. Ook is er een special dresscode: oranje.

De kaartverkoop is al begonnen. Er gaan eerst zogeheten earlybird tickets in de verkoop. Deze zijn online te bestellen voor 8,50 euro. Vervolgens zijn er regular tickets te bestellen vanaf medio april voor 11 euro. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kosten deze aan de deur 15 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.feestweekvroomshoop.nl.

Meer berichten