Jan Knapper en Arjan Kottier gaan voor World Servants. Foto: Bert Broekhuis
Jan Knapper en Arjan Kottier gaan voor World Servants. Foto: Bert Broekhuis (Foto: BERT BROEKHUIS)

World Servants: 40 muzikanten

  Cultuur

Vroomshoop - Naar verwachting schudt Het Punt komende zaterdag op z'n grondvesten.

Liefst veertig lokale muzikanten komen in actie voor zeven plaatsgenoten, die komende zomer voor een bouwproject voor scholen naar Zambia gaan.

Dat gebeurt in het kader van World Servants Vroomshoop; twee jaar geleden waren ze als zodanig actief in Guatemala en Bolivia. Een jamsessie voor dat doel was toen al bijzonder geslaagd met een bomvolle zaal. De organisatoren Jan Knapper en Arjan Kottier zien met alle muzikanten en verdere vrijwilligers uit naar de tweede jamsessie in successie.

De muzikanten hebben allen een rijk muzikaal verleden en verschillenden zijn ook nu nog actief. De jonge en oude rockers zijn afkomstig van bands als 16 Down, CC-Revival, Not Fade Away, Erwin Nyhoff band, Dark Wizard, Assault en de Bullfrog Taste Express. De oud-Vroomshoper Joost Visser is net als 2017 ook weer als drummer van de partij.

"Het mooie van deze jamsessie is dat van tevoren niemand van de uitvoerenden weet met wie hij of zijn op welk moment op het podium staat. Dat zien de muzikanten pas backstage op een lijst op de avond van de jamsessie zelf'', aldus Arjan Kottier.

Aanvang 20.00 uur. Entree 7,50 euro. Alle muzikanten doen op non-profit basis mee en ook Het Punt steunt het goede doel. De opbrengst is voor World Servants.

Meer berichten