Bij Randrock 2019 krijgt 'Vjenne Stage' een prominente plek.
Bij Randrock 2019 krijgt 'Vjenne Stage' een prominente plek. (Foto: )

'Vjenne Stage' en 'Rolling Stones' op Randrock

  Cultuur

Vriezenveen bestaat dit jaar 650 jaar en dat wordt op Randrock gevierd met een heus 'Vjenne Stage'. Maar liefst vier acts met roots in Vriezenveen geven een wervelend optreden weg op Hemelvaartsdag.

Vriezenveen - Na het grote succes van vorig jaar is de Food & Reggae Lounge met bijzondere reggae acts uit binnen- en buitenland weer aanwezig. Als klap op de vuurpijl van het middagprogramma staat Sticky Fingers, de beste Rolling Stones tribute van Europa en afkomstig uit Italië op het hoofdpodium van Randrock.

Het Vjenne Stage is te vinden voor de deur van het Wapen van Vriezenveen en duurt de hele middag. Times Like These met frontvrouw Aletta Berkhof staat op het podium met een afwisselende set pop- en rockmuziek. The Bottleneck Rockers staan in grote bezetting op het podium, met bijzondere akoestische covers en eigen werk zit dit keer ook Alexander Pape achter het drumstel. Distillator is met veel muzikaal geweld de afsluiter van het Vjenne Stage.

Danny en Remco Verboom van Far Tree Roots Productions maken na het succes van vorig jaar weer een groot feest van het reggaepodium. Black Star Sound, Leah Rosier en andere live-acts staan hier op de planken.

Meer berichten