De kaartverkoop voor Centennium loopt goed. Foto: Bernd Kottier
De kaartverkoop voor Centennium loopt goed. Foto: Bernd Kottier (Foto: )

Nog kaarten voor Centennium

  Cultuur

DEN HAM – De kaartverkoop voor Centennium 'Muziekspektakel op de Brink' - komende zaterdag om 19.30 uur - loopt prima, meldt Dennis Janssen van Muziekvereniging Juliana. "Nog maar een paar dagen en dan is het zover. De tickets vliegen de deur uit, dus grijp uw kans en ga snel naar een van de verkooppunten. De verkoop loopt al een paar weken en het gaat erg hard'', zegt Janssen.
Tickets zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij bakkerij Kaptein, bakkerij Kuiper, Herberg de Swaen en The Readshop. "Wilt u niks missen van de 'Special Guest' of heeft u gewoon zin in een gezellige avond? Dan is het wellicht verstandig, als u zeker wilt zijn van een kaartje, om bij één van de verkoopadressen langs te gaan zodat u op de avond zelf niet wordt teleurgesteld - er worden geen kaarten bij de ingang verkocht'', aldus Janssen.

Centraal tijdens Centennium staat het muzikale talent uit Den Ham. Zo maakt het A-orkest van muziekvereniging Juliana haar opwachting, dansen de majorettes van Juliana mee op bekende hits en treedt 'the band of the century' op, bestaande uit zanger Jan Knapper en zangeressen Karlien Bosch, Maaike Zomer en Marlijn Kleinjan. Mathias de Hoop speelt op de piano, Erjan Kelder op drum, Merwin Rozenberg op basgitaar en Rik Bosch op gitaar.
Juliana heeft via de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds 2300 euro ontvangen.

Meer berichten