Marjo Dames vertelt verhalen tijdens de Zonnedag 20109 van De Zonnebloem.
Marjo Dames vertelt verhalen tijdens de Zonnedag 20109 van De Zonnebloem. (Foto: )

Marjo Dames op Zonnedag 2019 van De Zonnebloem

  Cultuur

Westerhaar - Op woensdagmiddag 11 september houdt de lokale afdeling van vereniging de Zonnebloem haar jaarlijkse Zonnedag.
Deze middag is speciaal voor alle mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om met de andere gasten een praatje te maken. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De locatie waar dit plaats zal vinden is de Johanneshoeve aan de Dalweg 39 te Westerhaar.
De Zonnedag van De Zonnebloem duurt van 14.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Opgeven voor de Zonnedag moet voor 1 september via lady.dianakolkman@gmail.com of 06 - 3830 5328. Wees er op tijd bij, want er geldt vol=vol, aldus de organisatie.
De Zonnebloem ziet graag nieuwe gasten uit de doelgroep tegemoet. Verhalenvertelster Marjo Dames verzorgt een optreden op de Zonnedag. Al twintig jaar lang vertelt ze verhalen aan jong en aan oud en daarmee reist ze door het hele land. Spannende verhalen, grappige verhalen, verhalen die raken en ontroeren en die aan het denken zetten. Daarbij zingt ze een keur aan traditionele Nederlandse liederen die iedereen nog kent. Ze begeleidt zichzelf en de aanwezigen op de accordeon en haar motto hierbij is: 'Kun je nog zingen, zing dan mee.'

Meer berichten