Jochem Nooyen brengt de illusieshow 'Privacy' in Het Punt.
Jochem Nooyen brengt de illusieshow 'Privacy' in Het Punt. (Foto: )

Illusionist Jochem Nooyen brengt magie in Het Punt

  Cultuur

Mind-illusionist Jochem Nooyen brengt een unieke, magische en wonderlijke voorstelling naar Het Punt. "We zijn allemaal te beïnvloeden en te sturen in ons gedrag. Daar maak ik gebruik van", zegt Nooyen.

Vroomshoop - In de illusieshow Privacy verwondert brein-jongleur en acteur Jochem Nooyen met miraculeuze begoochelingen. Hij leest gedachten en achterhaalt schijnbaar moeiteloos wat iemand dacht te kunnen verbergen. "Als je graag wilt dat iets geheim blijft, dan kun je maar beter helemaal geen gebruik maken van internet', zei nota bene voormalig Google-CEO Eric Schmidt. Alles wat je online doet is te achterhalen, maar je gedachten zijn veilig. Toch? In zijn show, op zaterdag 12 oktober in Het Punt, zoekt mind-illusionist Jochem (onder andere bekend van het komische KRO/NCRV-programma Rundfunk) met humor en magie uit of dit klopt. Kan hij zijn eigen geheimen bewaren? Is privacy een illusie?'', aldus Inge Konus van het Punt.

In 2009 deed Nooyen mee aan De Nieuwe Uri Geller show op SBS6 en haalde er de halve finale. "Ondanks dat ik liever geen tweede Uri wilde worden was het heel bijzonder om hier aan mee te doen. Elke week een nieuwe act maken voor live televisie voor een enorm publiek was erg spannend. Immers is het er met illusie soms ook echt erop of eronder, en dat vergt stalen zenuwen", aldus Nooyen. "De voorstelling is 'voor iedereen die niks te verbergen heeft'. Maar als je iets niet wilt delen dan ga ik daar respectvol mee om.'' Aanvang 20.00 uur, kaarten 20,50 euro.

Meer berichten