Straten versieren in Vroomshoop.
Straten versieren in Vroomshoop. (Foto: )

Vroomshoop zegt ja tegen straatversiering

  Historie

Vroomshoop – Animo om de straten te versieren tijdens het 160-jarig bestaan is er wel degelijk, zo is gebleken. De informatieavond van Oranjevereniging Vroomshoop om te peilen of er voldoende belangstelling is onder buurten en straten in Vroomshoop om de straten in 2019 te versieren vanwege het 160-jarig bestaan werd druk bezocht.

Meer dan 70 inwoners woonachtig in 30 verschillende straten lieten hun stem gelden en waren allen positief. Vanwege dit enthousiasme werd direct de inschrijving geopend voor de straatversieringswedstrijd en daar maakten de eerste straten en buurten meteen gebruik van. Na de kerstmarkt (vrijdag 14 december) wordt besloten of de straatversiering in 2019 definitief doorgaat.

"Over de grote belangstelling voor de informatieavond waren we positief verrast. Het is geweldig om te zien dat zoveel inwoners hun betrokkenheid tonen en de schouders er onder willen zetten. De inschrijving is nu geopend om te zien of straten zich ook daadwerkelijk gaan opgeven, maar de eerste signalen na de infoavond waren zeer positief. Na de kerstmarkt hakken we de knoop definitief door", zegt Lute Gombert, voorzitter van Oranjevereniging Vroomshoop.

Straten en buurten die zich willen opgeven voor de straatversieringswedstrijd of hun interesse kenbaar willen maken, kunnen dat doen via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl. Voor meer informatie kunnen ze ook contact opnemen per e-mail via info@oranjeverenigingvroomshoop.nl.

Meer berichten