Jordy Dijkhuis keepte prima bij DOS, dat met 3-3 gelijkspeelde bij SDV in Barneveld. Komende zaterdag is het DOS - KHC. Foto: Jeroen Tempert
Jordy Dijkhuis keepte prima bij DOS, dat met 3-3 gelijkspeelde bij SDV in Barneveld. Komende zaterdag is het DOS - KHC. Foto: Jeroen Tempert (Foto: )

DOS pakt een punt bij SDV

  Sport

Vriezenveen - DOS'37 heeft zaterdag verdienstelijk gelijk gespeeld in de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld: 3-3. De Vriezenveense formatie speelde voor de derde keer op rij gelijk in een uitwedstrijd. Het was een wedstrijd met twee gezichten, zo meldt Dinant Pas van DOS. ''Een eerste helft die met de rust 0-1 was en zeker qua scoringskansen voor DOS hoger had moeten uitvallen. In de spectaculaire tweede helft kwam SDV Barneveld sterk uit de startblokken en speelde het veel beter, maar kijkend naar de echte scoringskansen en niet naar het optisch veldoverwicht, waren ook hier de betere scoringskansen voor DOS'37.'' De 0-1 was van Stef van der Velden. Na de 1-1 liep DOS uit naar 1-3 danzij treffers van Bernd Bove en Maarten Smit. Een penalty betekende de 2-3 in de 64e minuut. Nick Wennink was dicht bij 2-4, maar in de tegenaanval scoorde SDV de 3-3.

Meer berichten