Tim Spoor maakte al acht goals.
Tim Spoor maakte al acht goals. (Foto: )

Sportlust laat twee punten liggen in Almelo

  Sport

Vroomshoop - Sportlust Vroomshoop heeft zondag twee punten liggen in de uitwedstrijd tegen SV Almelo: 2-2.

Sportlust wilde de goede start van de competitie doortrekken tegen Almelo. Met 12 punten uit 6 wedstrijden stonden de Vroomshopers voor aanvang op de tweede plaats. Trainer Job Lamberink stuurde nagenoeg hetzelfde team het veld in dat vorige week van Vasse had gewonnen (4-0). Alleen Niek Bruins keerde terug als rechtsback.

In het begin van de eerste helft was er een klein veldoverwicht voor Almelo. Toch nam Sportlust de leiding. Na een prima actie van Tim Spoor kon broertje Simon Spoor van dichtbij de 1-0 binnen tikken. Net toen Sportlust iets beter in de wedstrijd kwam scoorde Roling de 1-1 voor Almelo na een combinatie met spits Rolefes.

In de rust werden bij Sportlust een paar omzettingen gedaan. Dit resulteerde in de tweede helft in veel kansen aan Sportlust-zijde, maar qua afronding zat het niet mee. Roling maakte de 2-1 voor Almelo, Dennis Jozic met een lob de 2-2. Jozic was ook onderweg voor de 2-3, maar de scheidsrechter floot af toen de bal het doel naderde.

Al met al keerden de Vroomshopers met een dubbel gevoel huiswaarts. Er werden voldoende kansen gecreëerd, maar scherpte en precisie ontbraken om het overwicht in de score uit te drukken.

Meer berichten