Vroomshoopse werkte hard tegen IJVV en moest vooral in de verdediging, maar dat was genoeg voor een gelijkspel. Foto: Erwin Heuver
Vroomshoopse werkte hard tegen IJVV en moest vooral in de verdediging, maar dat was genoeg voor een gelijkspel. Foto: Erwin Heuver (Foto: )

Boys vecht en pakt punt

  Sport

Vroomshoop - Vroomshoopse Boys heeft zich zaterdag naar een gelijkspel gevochten tegen IJVV: 0-0. De Boys staat nu zevende in de tweede klasse H met 11 punten uit 7 wedstrijden. De subtopper liet aanvankelijk een prima startende thuisclub met aanvallende intenties zien. De vanaf links solerende centrumspits Jordy Harms was direct al dichtbij een doelpunt. Ernst-Jan Heideman moest er al vroeg af met een ogenschijnlijk zware enkelblessure. Later kantelde de wedstrijd en kreeg IJVV kansen. De grootste was een strafschop, die gekeerd werd door Kok. Na rust zette IJVV een tandje bij en moest de Boys-defensie alle zeilen bijzetten om de 0-1 te voorkomen. De bezoekers steeds meer opzetten, maar keeper René Kok stopte op sublieme wijze inzetten van Willem Bel en Ozhan Kardag. Sporadisch kwam de Boys in doelrijpe positie.

Meer berichten