Juliën Derks breekt door in de wedstrijd van Vroomshoopse Boys tegen Sparta, maar wordt wel afgevlagd. De Boys versloeg Sparta met 3-0. Foto: Henk Prijs
Juliën Derks breekt door in de wedstrijd van Vroomshoopse Boys tegen Sparta, maar wordt wel afgevlagd. De Boys versloeg Sparta met 3-0. Foto: Henk Prijs (Foto: )

Boys zet Sparta opzij

  Sport

Vroomshoop - Een karaktervol Vroomshoopse Boys heeft verdiend gewonnen van koploper Sparta Enschede, 3-0.

Sparta Enschede begon op de Bosrand met aanvallende intenties. Met enkele vrije trappen werd gevaar gesticht, maar de uiterst solide ogende Boys-defensie stond pal. In offensief opzicht liet de Boys zich zien via Jos Hutten, Jordy Harms en Ramon de Jong. René Kok redde goed op de doorgebroken Te Morsche van Sparta.

In de tweede helft was het aanvankelijk Sparta dat de beste kansen kreeg. De Boys knokte zich terug in de wedstrijd en vele tweede ballen waren steevast een prooi voor de thuisclub. Na een uur spelen werd de ban gebroken. De corner van Ramon de Jong werd door Rutger Schrijver ingekopt, 1-0. Beide teams bleven offensief. De 2-0 (Juliën Derks) en de 3-0 (Ton Kunst) vielen in de extra tijd.

Meer berichten