Den Ham speelde gelijk tegen Be Quick en staat op de tiende plek in de tweede klasse H, met 11 punten uit 10 duels.
Den Ham speelde gelijk tegen Be Quick en staat op de tiende plek in de tweede klasse H, met 11 punten uit 10 duels. (Foto: hvds)

Improviserend Den Ham speelt gelijk: 1-1

  Sport

Den Ham - In de thuiswedstrijd tegen Be Quick'28 moest trainer Jurgen Kok weer het nodige improvisatietalent toepassen. Naast een viertal langdurige geblesseerde spelers waren er in de afgelopen week nog een drietal blessuregevallen bijgekomen (Zorgdrager, Bolks en Schurink), waardoor er een wel heel jeugdige selectie op papier stond.

En toch wist Den Ham de Zwolse opponent goed tegenstand te bieden, meldt Johan Bosch van Den Ham. "De ploegen waren in het eerste half uur aardig aan elkaar gewaagd. Daarna kwam Den Ham wat meer opzetten wat in de 37e minuut leidde tot een prima kans voor Tim Boers.'' Boers raakte de onderkant van de lat. In de aanval erop scoorde Sander Aarten de 0-1. Bosch: "Dat was even slikken voor de Hammer ploeg.''

Na de pauze werd Leon Uulders vervangen door debutant Maik Schuurs uit de A junioren. Door een benutte strafschop van Kevin Ruiterkamp kwam de verdiende 1-1 stand op het scorebord.

Meer berichten