Heracles houdt een 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd.
Heracles houdt een 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd. (Foto: )

4 tegen 4 toernooi bij Heracles

  Sport

Almelo - In de voorjaarsvakantie wordt de eerste editie van de Herakids Cup georganiseerd in het Polman Stadion. Bij dit 4 tegen 4 voetbaltoernooi kunnen zowel leden als niet-leden van de Herakids, de KidsClub van Heracles Almelo, meedoen.

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar oud en heb jij altijd al een keer samen met je vriendjes of vriendinnetjes willen voetballen in het Polman Stadion? Dan is dit jouw kans, zo meldt de Almelose eredivisieclub.

Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddag 20 februari, van 13.00 tot 16.30 uur. "Het is de bedoeling dat je samen met je vriendjes of vriendinnetjes een team gaat maken. Dit team mag uit minimaal vier spelers en maximaal zes spelers bestaan. Minimaal één speler moet lid zijn van de Kidsclub van Heracles Almelo en jullie dienen zelf voor een begeleider te zorgen die 20 jaar of ouder is. Gedurende de dag, waarbij het plezier uiteraard voorop staat, loop je de kans om Bultje en selectiespelers van Heracles Almelo tegen het lijf te lopen. Scoor jij een foto en een handtekening?'', aldus Heracles.


"Kun jij niet wachten om mee te doen? Ga dan snel naar www.heracles.nl/herakidscup en geef jouw team uiterlijk vrijdag 15 februari op. Als je je hebt aangemeld krijg je van Bultje een bevestiging en dan zien we jou graag op woensdag 20 februari met al je vriendjes en vriendinnetjes.''

Meer berichten