Vicevoorzitter Jan Dogger en directeur Mark-Jan Fledderus van Heracles. Foto: Harry Broeze
Vicevoorzitter Jan Dogger en directeur Mark-Jan Fledderus van Heracles. Foto: Harry Broeze (Foto: )

Jubileumduel laat in de middag

  Sport

Vroomshoop - Het contract voor de jubileumwedstrijd van Vroomshoopse Boys tegen Heracles Almelo is getekend. Dat gebeurde voorafgaand aan de wedstrijd van Heracles tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd staat voor 6 juli op de agenda. Jan Dogger (Boys) en Mark-Jan Fledderus (Heracles) tekenden het contract in de persruimte van Heracles. Normaliter geven Heracles-hoofdtrainer Frank Wormuth en de trainer van de bezoekende club er een toelichting op de gespeelde wedstrijd. Nu tekende Boys-bestuurder Jan Dogger er het contract voor de jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo, nadat ook Fledderus zijn krabbel had gezet.

Fledderus, de technisch manager van Heracles Almelo, was al voor de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna bijzonder goed geluimd. "Wij zijn als Heracles Almelo een club van de regio en zoeken graag de verbinding met amateurclubs. We komen dan ook graag naar de feestelijke jubileumwedstrijd van de Vroomshoopse Boys om het jubileum samen te vieren met een oefenwedstrijd", aldus de geboren Coevordenaar.

De jubileumwedstrijd op De Bosrand begint om 16.30 uur. "We beginnen iets later dan gebruikelijk", legt Dogger uit. "Eerder die dag is er in Vriezenveen de obstakelrun Tot De Nek In De Drek. We willen elkaar niet in de weg zitten en hebben in onderling overleg besloten om later in de middag te beginnen."

Meer berichten