Heracles begint een heuse Voetbalschool.
Heracles begint een heuse Voetbalschool. (Foto: )

Tien keer trainen op de Heracles Voetbalschool

  Sport

Heracles Almelo begint in maart met een heuse voetbalschool op de zondagmorgen. In totaal worden er tien trainingen gegeven. Het pakket is inclusief een tenue van de profvoetbalclub en een bezoek aan een wedstrijd.

Almelo - De Heracles Voetbalschool gaat op zondag 17 maart van start in het stadion van Heracles, het Polman Stadion. De Heracles Voetbalschool is specifiek bedoeld voor jongens en meisjes van 7 tot en met 15 jaar.

Heracles Soccer Camps start met dit concept om gemotiveerde jongens en meisjes in deze leeftijdscategorie te helpen bij hun persoonlijke (voetbal)ontwikkeling. De tien trainingenworden op het kunstgras in het Polman Stadion gegeven van 9.15 tot 10.30 uur. De trainingen komen van gekwalificeerde voetbaltrainers. De focus bij de trainingen ligt op voetbalontwikkeling. Daarbij gaat het om techniek en coördinatie. Alle deelnemers krijgen een eigen Heracles Voetbalschool-tenue. Het bezoeken van een thuiswedstrijd van Heracles Almelo behoort tot het pakket. Ontmoetingen met spelers van het eerste elftal en het verzamelen van handtekeningen hoort er ook bij. De kosten bedragen 159 euro. Meer info: www.heracles.nl/voetbalschool, soccercamps@heracles.nl.

Meer berichten