Een deel van de wielrenners van WCCK bijeen in Café Kremer. Foto: Gerben Slomp
Een deel van de wielrenners van WCCK bijeen in Café Kremer. Foto: Gerben Slomp (Foto: )

WielerClub Café Kremer viert 15-jarig bestaan

  Sport

WielerClub Café Kremer, kortweg WCCK, houdt komende zondag een reünie in verband met het 15-jarig jubileum.

Vroomshoop - Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering van WCCK werd het 15-jarig jubileum besproken. Besloten werd dat er op 10 maart in café Kremer een reünie wordt gehouden. Ook staat er een quiz op het programma, over allerlei gebeurtenissen die zich tijdens het bestaan van de club hebben voorgedaan. De inloop in 's middags vanaf 14.30 uur en om 15.00 uur zal de quiz beginnen.

Daarnaast worden veel oude beelden getoond en filmpjes van eerdere tochten. Dat zijn er in het bestaan van de WCCK nogal wat geweest, waarbij het meest aansprekend de Monopolytocht in 2009 (voor Kika) en de Tour de Triomphe in 2017 (voor Kans voor een Kind) zijn geweest. Beide evenementen leverden 45.000 euro op voor de gekozen goede doelen.

Wilco Kuilder nam na 15 jaar afscheid als bestuurslid. Mario ter Bekke volgt Henk Beldman per 1 april op als voorzitter. Beldman was vijftien jaar voorzitter. Hij blijft lid van het bestuur. In 2019 staan er weer mooie tochten op de fietskalender van WCCK, waaronder de Hel van Twente, de stamppottentocht en een fiets 2-daagse op 29 en 30 juni.

Meer berichten