Vroomshoopse versus WVF. Foto: Henri Zuidberg
Vroomshoopse versus WVF. Foto: Henri Zuidberg (Foto: H.A. Zuidberg 10-01-1962)

Vroomshoopse Boys verliest bij WVF

  Sport

Vroomshoop - Op de slotdag van de competitie in de tweede klasse heeft Vroomshoopse Boys in Westenholte met 3-2 verloren van WVF.

De Boys vocht voor zijn laatste kans. Een overwinning op WVF en gunstige uitslagen op de andere velden zou nog een periodetitel kunnen opleveren. Na een minuut voetballen leek dit scenario in rook op te gaan. Robin Drenthen kreeg de bal van dichtbij ongelukkig tegen zijn hand. Bijna iedereen dacht aan aangeschoten hands, maar de arbiter niet: penalty. Aanvoerder Jabir Mazous pakte het cadeautje namens WVF uit, 1-0. In de fase erna kreeg de Boys steeds meer grip op de wedstrijd en er kwamen kansen. Jordy Harms zorgde voor de 1-1.
Na rust dacht Harms weer te scoren, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. De 2-1 viel aan de andere kant met een schot van van ver van Max Goudbeek. Vervolgens kopte Andjin van Veen raak en dacht de Boys op 2-2 te zijn gekomen, maar de goal werd afgekeurd: duwen, vond de scheids. De 3-1 was een penalty van Mazous, nadat dezelfde speler gretig over het been van Robin Drenthen was gaan liggen, zo meldt de verslaggever van de Boys. "Het pleit voor de bezoekers dat ze zich niet lieten ontmoedigen door zoveel tegenslag.'' Harms maakte uiteindelijk de 3-2.

Meer berichten