Jeugdige voetballers kunnen aan de slag in de Soccer Camps van Heracles.
Jeugdige voetballers kunnen aan de slag in de Soccer Camps van Heracles. (Foto: )

Heracles houdt Soccer Camps

  Sport

Heracles Almelo houdt in de zomervakantie vier Soccer Camps en twee Keeperskampen voor de jeugd. Ze worden gehouden bij ON in Almelo, Juventa in Wierden, NEO in Borne en in het Polman Stadion.

Almelo - Heracles Almelo organiseert tijdens de zomervakantie vier Heracles Soccer Camps en twee Keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Van 15 tot en met 17 juli zijn er een Heracles Soccer Camp en Keeperskamp bij Oranje Nassau in Almelo. Het sportcomplex van Juventa '12 in Wierden is de locatie waar van 22 tot en met 24 juli een Soccer Camp plaatsvindt. In augustus zijn er een Heracles Soccer Camp en Keeperskamp in het Polman Stadion (12 tot en met 14 augustus) en een Soccer Camp bij NEO in Borne (19 tot en met 21 augustus). Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur.

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Soccer Camps en Keeperskampen. Naast de Heracles Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van Heracles Almelo op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat. Inschrijven kan via www.heracles.nl/soccercamps.

Meer berichten