Voor een succesvol seizoen spelen de Vroomshoopse Boys diverse wedstrijden. (Foto: Erwin Heuver)
Voor een succesvol seizoen spelen de Vroomshoopse Boys diverse wedstrijden. (Foto: Erwin Heuver) (Foto: Erwin Heuver)

Bal gaat weer rollen in Vroomshoop

  Sport

door Vroomshoopse Boys

Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens begint de A-selectie van Vroomshoopse Boys op zaterdag 10 augustus met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2019-2020. Na de jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo van 6 juli kreeg de zomervakantie voor de staf en spelers prioriteit, maar nu gaat de bal weer rollen. Er wordt gewerkt aan conditie, vorm en ritme om een succesvol seizoen te beleven.

VROOMSHOOP - Om dit te bereiken staan er diverse oefenwedstrijden op het programma. De eerste is op zaterdag 17 augustus. Dan wordt er om 14.30 uur thuis gespeeld tegen derde divisionist EVV uit het Limburgse Echt in het kader van het landelijke TOTO KNVB bekertoernooi.

Op zaterdag 24 augustus wordt er in Westerbork om 14.30 uur geoefend tegen eersteklasser op zondag VKW, de nieuwe club van de vorige hoofdtrainer Karlo Meppelink.

Eerste confrontatie
Op zaterdag 31 augustus wacht de eerste confrontatie in de voorronde van het toernooi om de districtsbeker van de KNVB. Dan is tweedeklasser zaterdag Gramsbergen te gast, waar Jan-Peter Jonkman de afgelopen vier seizoenen hoofdtrainer was. Om 14.30 uur wordt er op De Bosrand afgetrapt. De volgende bekerwedstrijd wordt op zaterdag 7 september in Coevorden gespeeld om 17.00 uur, als tweedeklasser zondag Germanicus de tegenstander is.

Vriendschappelijk
Op dinsdag 10 september wordt er om 20.00 uur uit in Almelo vriendschappelijk geoefend tegen derdeklasser Oranje Nassau.De voorbereiding op de competitie wordt afgesloten op zaterdag 14 september, als er in Hengelo om 17.00 uur wordt aangetreden voor het bekerduel tegen tweedeklasser zondag Barbaros.

Tweede klasse
Op zaterdag 21 september gaat de competitie van de tweede klasse H. voor Vroomshoopse Boys van start.

Meer berichten