Foto:

Stijging aantal sponsoren

  Verenigingen

Den Ham - De contributie gaat omhoog, het aantal sponsoren stijgt, het aantal leden neemt toe, de jubilarissen zijn gehuldigd en het sportpark wordt deels rookvrij. Dat is in het kort de vergadering van VV Den Ham op maandag 29 oktober. Na een korte intro van voorzitter Dennis Bosch nam de vergadering een moment van stilte in acht ter nagedachtenis aan Siem Kamphuis en Albert Braakman. Erelid Braakman overleed op zondag 28 oktober. Ronny Drost nam afscheid van het bestuur. Zijn plaats is ingenomen door Jurgen Bootsveld.

Jurgen Bootsveld gaat ook de functie van jeugdvoorzitter bekleden. Penningmeester Jeroen Bosch kon zowel voor de stichting de Rohorst als de voetbalvereniging een positief resultaat laten zien over het afgelopen seizoen.

Voorzitter Dennis Bosch werd voor een periode van vier jaar herbenoemd. Bosch roemde de inzet van alle vrijwilligers, was vol lof over de actieve supportersvereniging en had een pluim voor de structuur van de wekelijkse jeugdtrainingen. De 19e editie van de Hammer presentatiegids laat in zijn ogen de gastvrijheid van de vereniging zien en dat Den Ham oprecht een plezierige ontdekking is. Dat laatste komt zeker tot uiting bij het werven van sponsors. In de afgelopen maanden zijn vele (nieuwe) sponsorcontracten afgesloten op de Rohorst.

De clubliefde van de leden bleek weer uit een groot aantal jubilarissen. Met de titel 'lid van verdienste' werden Ronny Drost en Seine Ekkelkamp gehuldigd.

Meer berichten